U subotu u Gospiću malonogometni turnir “25 godina Vukova”

Objavljeno: 19/10/2017

GOSPIĆ- U sklopu obilježavanja 25. obljetnice legendarne 9. Gardijske brigade Vukovi odvijaju se manifestacije pod nazivom „Mjesec 9.GBR Vukovi-listopad 2017.g.“ a jedna od njih je i malonogometni turnir „25.godina Vukova“ koji će se održati 21.10.2017.g. (subota) u Gradskoj sportskoj dvorani sa početkom u 9 sati ujutro.

Turnir je memorijalnog karaktera u čast poginulim vitezovima 9.GBR Vukovi i svim poginulim braniteljima i na njemu sudjeluje 6 veteranskih ekipa koje su dobile poziv od organizatora, Udruge ratnih veterana 9.GBR Vukovi.

Uz domaćina, ekipu URV 9.GBR Vukovi na turniru sudjeluju i sljedeće ekipe: 84.Gardijska bojna Termiti Zadar, Udruga ratnih veterana 9.GBR Vukovi podružnica Benkovac, Gardijska pješačka bojna Vukovi, Specijalna jedinica policije Tigar Gospić i ekipa Ličko-Senjske Županije.

Svečanost otvorenja turnira i predstavljanja ekipa predviđena je za 9 sati a prva utakmica počinje u 9 i 30 sati, završetak turnira je predviđen oko 14 i 30 sati kad će biti upriličena i podjela pehara i zahvalnica.

Pozivamo sve Vukove i članove njihovih obitelji, sve hrvatske branitelje i njihove obitelji te žitelje Gospića i Ličko-Senjske Županije da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i glasnim navijanjem podrže ekipe.

 

9.gbr

Možda Vas zanima