Dobro se dobrim vraća

Objavljeno: 17/05/2021

GOSPIĆ- Davno je Aristotel rekao “Mi smo ono što činimo“, a upravo su policijski službenici ti koji svakodnevno spašavaju ljudske živote i štite imovinu To svakodnevno čini i policajac Miroslav iz Policijske postaje Petrinja. Miroslav je kao i mnogi ostao bez kuće u potresu koji je pogodio Petrinju, no toga dana iako je ostao bez doma, nesebično je nastavio s pomaganjem drugima.
Upravo tu nesebičnost, pomaganje i požrtvovnost nije mogla zaboraviti ni policijska službenica Sanela iz Policijske postaje Senj, koja je za vikend odmor u sklopu nagradne igre na jednoj radio postaji prijavila Miroslava, iako ga osobno ne poznaje, no fotografija na kojoj Miroslav sjedi shrvan u razrušenoj Petrinji nije joj izlazila iz glave. „Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nam treba, al’ njima najviše“ rekla je Sanela u prijavi.

Naglasila je da misli da čovjek koji je prošao takvu katastrofu, koji je pokazao nadljudsku snagu i njegova gospođa zaslužuju odmor, te napomenula da su Miroslav i njegova obitelj još uvijek u kontejneru jer im je kuća razrušena. Iako je nagrada bila vikend u hotelu odmah su reagirali iz hotela i poklonili Miroslavu i obitelji 7-dnevni odmor, a Sanela i Miroslav su se ovaj vikend prvi put i vidjeli.

Nesebičnost policijske službenice Sanele i požrtvovnost kolege Miroslava izrodila je jedno divno prijateljstvo.

 

PULS

Možda Vas zanima