SKANDALOZNO: dok cijeli Gospić bruji o migrantima na brojnim lokacijama, župan i šef policije naslikavaju se na sastanku u kabinetu župana i kažu “sve je OK”!!!

Objavljeno: 02/11/2018

GOSPIĆ- Iz kabineta župana danas medijima stiže priopćenje sa nekakvog zatvorenog sastanka koji su župan Darko Milinović i načelnik PU ličko-senjske Josip Biljan  održali u županovim dvorima. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

Danas je u Kabinetu župana održan radni sastanak župana Darka Milinovića i načelnika Policijske uprave Ličko-senjske Josipa Biljana na kojem se razgovaralo o pitanju migrantske krize na području Ličko-senjske županije. Zaključeno je da je  usprkos određenom povećanju broja migranata sigurnosna situacija na području Ličko-senjske županije stabilna. Ne odgovaraju istini pojedine informacije da su migranti uočeni čak i u središtu Gospića te da su koristili objekte  zgrada (zgrada Uglovnice) za prenoćište.Također, demantirane su priče o oduzimanju vozila pojedinim građanima Ličko-senjske županije od strane migranata. Policijska uprava Ličko-senjska ima ispomoć sa nacionalne razine kako bi što uspješnije kontrolirala 90 – to kilometarsku  granicu sa BiH. Svi migranti koji se zateknu na području Ličko-senjske županije bivaju vraćeni u BiH. Mole se građani ukoliko primijete skupine migranata da se, kao i do sada obrate Policijskoj upravi Ličko-senjskoj.

Ovo je prevažna tema za igrarije na političkoj razini, ljudi su u strahu i ono što bi mi mediji mogli predložiti jesu svakodnevne konferencije za novinare,a ne naslikavanje u političke svrhe. Sramotno je da na ovom sastanku nije bio nitko od medija i još je sramotnije da o ovoj prevažnoj temi svi šute.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima