Prijavite se na Srce Velebita-Uspon na Tulove grede

Objavljeno: 21/08/2019

LOVINAC – Kada staneš na startnu poziciju s pogledom na najviše vrhove Velebita i najsvetije medu njima, Sveto Brdo, nahrupe emocije, a adrenalin nezadrživo raste. Srce Velebita nisu samo MTB biciklijade i utrke, one su mjesto dobrih vibracija i druženja kojima se MTB vozači vjerno vraćaju. Velebitske surove stijene, krš, makadam, šumski putevi, ali i pitome staze uz potoke, jezera i vrela – za svakoga ponešto. Uvijek nezaboravno!

I ove godine priredili smo niz novosti- od novih staza, bike & hike programa, još bogatijeg after-bike sadržaja do nagrada koje će te oduševiti. Stoga skupljaj kondiciju i sto prije se prijavi na biciklijadu Srce Velebita- Uspon na Tulove grede!

U rujnu, kada je Lika okupana bojama u svim nijansama, na području općine Lovinac i Parka prirode Velebit kreće Srce Velebita Uspon na Tulove grede 2019.

U petak 13.09.u 10:00 – počinjemo dobro prihvaćenim bike & hike programom:

  • biciklom pod Tulove grede (45 km) i pješice na vrh (1120 m/nm) + 2,5 sata
  • biciklom pod Zir (30 km) i pješice na vrh (850 m/nm) + 2,5

U subotu 14.09.u 10:00 – MTB utrka-Uspon na Tulove grede u kategorijama ženski, muški i AC/DC (e bicikli) na lakšoj i težoj stazi. Vrijedne nagrade sponzora za najbolje !

U nedjelju 15.09. u 9:00 – za najupornije nema odmora! Nudimo vodene ture:

-Zir i Suvajski bunari – dolinom uz izvore, mlinove i OPG-ove (35 km, visinska razlika 360 metara)

-Winnetou-nova produljena staza iz Like na more (kombinacija Road to Helli Simply the best) 52 kn, ukupna visinska cca 1.850 metara (više spusta ! )

-Mile vode – mila, prekrasna i opaka (63 km/ uspon visinska 1000 m)

After bike programi organizirani su u Hostelu Sveti Rok i na izletistu Cvitusa u petak i subotu.

Iznenađenje, tombola KUD Vrilo iz Lovinca- svaka tombola je dobitna,, zip line, gastro ponuda lickih specijaliteta i domaće rakije, logorska vatra uz dobru glazbu i zvjezdano nebo.

Subotnji Medo KUP – paralelna bike utrka uzbrdo na ispadanje. Vrijedne nagrade!

U nedjelju od 11 do 16 sati pred Hostelom bit će postavljen štand s domaćim ličkim proizvodima

Kotizacija za uplate do 1.9.2019.: 3 dana 180 kn/ 2 dana 150 kn/ 1 dan 130 kn se uplaćuje na žiro račun Outdoor Lab d.o.o. !BAN HR1923600001102622017.

Kasne prijave i uplate: 200/180/150 kn su moguće i na dan biciklijade; gotovinske uplate do 9 ujutro.

Povratak s mora (Winnetou trasa) organizirana kombijima (za bicikle i vozače) je dodatna usluga koja se naplaćuje 100,00 kn.

Kotizacija uključuje: organizacijske troškove ,majice driy fit, vodiče na turama, ručak u subotu, poklon paket sponzora, ambulantna kola i dežurnog liječnika, bike servis za otklanjanje manjih kvarova u Hostelu Sveti Rok.

 

Smještaj i prehrana u vlastitom aranžmanu (u subotu Organizator daje ručak-grah) Prijave smještaja na www.hos­telsvetirok.com . Ukoliko je Hostel popunjen, smještaj možete potražiti u drugim objektima na području Lovinca, Lickog Cerja, Ricica i Gracaca koji su u blizini Hostela.

Text i foto: outdoor lab

Možda Vas zanima