Do 27.listopada traju upisi u likovne i plesne radionice Društva Naša djeca

Objavljeno: 22/10/2017

GOSPIĆ- Društvo “Naša djeca” Gospić poziva sve zainteresirane  na likovne i plesne radionice skupine „Ritmix“ koje se održavaju u sklopu projekta „Minute razonode“. Radionice se održavaju već treću godinu za redom. Voditeljica Likovnih radionica je Tamara Lujić, magistra primarne edukacije, sa završenom srednjom školom za tekstil, dizajn i primjenjenu umjetnost. Cilj radionica je usvajanje raznih slikarskih tehnika, razvijanje  vještina i kreativnosti kod najmlađih, druženje i zabava.  Radionice će se održavati svaku srijedu od 17:00 do 18:00 sati u prostorijama OŠ dr. Jure Turića u Gospiću, a predviđene su za djecu od 6 do 14 godina.

Voditeljica plesne skupine „Ritmix“ je studentica na Odsjeku za učiteljski studij i vice prvakinja Hrvatske u latino-američkim plesovima Ana Martinjak. Plesna skupina podijeljena je u dvije skupine, vrtićku i osnovnoškolsku djecu.  Cilj plesnih radionica je učenje plesnih koraka  kao što su samba, cha-cha-cha, rumba, merengue i drugi, naravno prema mogućnostima djece.  Za uzrast djece od 4 do 6 godina radionice će se održavati utorkom od 16:00 do 17:00 sati, a za uzrast od 7 do 14 godina četvrtkom od 16:00 do 17:00 sati, također u prostorijama OŠ dr. Jure Turića.

Sve radionice  za djecu su besplatne, materijali za rad i majice za nastupe osigurane su preko projekta „Minute razonode“ koji financira Grad Gospić. Aktivnosti se odrađuju volonterski, a uključene su u program projekta „Lokalni volonterski centar Gospić“, kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Upisi na Likovne i plesne radionice traju  do 27. listopada.  Javiti se možete na: e-mail: dndgospic@gmail.com facebook stranicu: DND Gospić brojeve telefona: 099/410-4951 (Tamara)i  091/129-2156 (Ana).

 

DND/Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima