Nezavisna lista mladih i donatori skupili sredstva za tobogan za gospićki Dječji vrtić!

Objavljeno: 02/02/2018

GOSPIĆ: Nezavisna lista mladih Gospića provela je u najmanju ruku pohvalnu humanitarnu akciju, skupljanja sredstava za tobogan za Dječji vrtić. I uspjeli su. Čestitke i njima i donatorima. Prenosimo što su mladi napisali na svom FB profilu:

20.400,00 kn je upravo donirano za tobogan! 
Gospić je i ovaj put pokazao veliko srce !

Hvala Vam !

Hvala vijećnicima koji su pokazali spremnost da sudjeluju i koji su dokazali volju i želju da žele raditi na boljitku naše zajednice. Onima drugima želimo samo da im građani ovo ne zaborave, mi sigurno nećemo.

Hvala našim divnim poduzetnicima koji su jedni od glavnih stupova našeg grada. Kao i već bezbroj puta, odazvali su se ovoj akciji građana. Apeliramo na gradske vlasti da obrate maksimalnu pozornost na te ljude !

Na kraju hvala građanima koji su sudjelovali, koji su podržavali ovu akciju a nisu bili u mogućnosti sudjelovati, te hvala svima ostalima. Svi smo miGospić ! On pripada svima nama ! Naš vrtić će imati tobogan kakav i zaslužuje ! Sve zahvaljujući Vama ! 
Politika mora biti u drugom planu, a to smo dokazali ovom akcijom.

Ovo je pobjeda Gospića. Nadamo se da će Gospić pobijediti i danas na sjednici te da će razum prevladati. Iskreno se nadamo !

Kao što smo rekli, Komunalac je preuzeo troškove prijevoza tobogana. Već sutra krećemo u realizaciju svega. O svemu ćete biti obaviješteni na vrijeme.

Hvala Vam svima !

Voli Vas Vaša NLM ! ❤️

Možda Vas zanima