Blagdanska čestitka gradonačelnika Karla Starčevića

Objavljeno: 20/12/2020

Poštovane sugrađanke i sugrađani

 u iščekivanju smo Božića, rođenja Isusa Krista  čovjekova spasitelja, ali i okončanja godine koja je po jednome ipak bila drugačija od dosadašnjih. Pandemija koronavirusa koja je okovala cijeli svijet donijela je svakome od nas ponaosob brojne izazove u privatnom i profesionalnom životu. Život je proteklih mjeseci između ostalog testirao našu solidarnost, spremnost na odricanje i  na neki način, našu poniznost.

No ono što je puno važnije je to, da su nas ovi izazovi učinili jačima i spremnijima da kada sve ovo bude iza nas, sa puno više zajedništva tolerancije i dostojanstva nastavimo izgrađivati naš grad i bolje sutra.

 U godini pred nama očekuje nas završetak projekata koje smo započeli, ali i otvaranje nekih novih, a sve sa ciljem da Grad Gospić učinimo mjestom poželjnog i ugodnog življenja.

            Pozivam Vas kao i do sada, da budete aktivni sudionici u razvoju i životu našeg Grada. Svaki vaš prijedlog, sugestija, primjedba pa i kritika biti će dobrodošli.

            Dragi sugrađani,

u ovim izazovnim vremenima kada nam je Božji blagoslov potrebniji nego ikad, od srca Vam želim blagoslovljen i sretan Božić, a Nova 2021. godina neka vam svima donese zdravlje, duhovnu obnovu, životnu radost i bolje sutra.  

 Gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima

Možda Vas zanima