Book caffe Paradiso predstavlja knjigu “Čudesna moć hormona”!

Objavljeno: 16/05/2019

U petak, 17. svibnja 2019. godine u 19 h pozivamo Vas u book cafe Paradiso da zajedno s nama: 

Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšate raspoloženje – Ojačate slab libido – Učvrstite pamćenje – Izglačate bore te Izliječite akne

OTOČAC- Ovoga puta naša je gošća dr. Sanja Toljan, dr. med.  koja će nam predstaviti svoju najnoviju knjigu  Čudesna moć hormona. Dr. Toljan specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje od svjetskih priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Vlasnica je privatne poliklinike Orlando u Zagrebu gdje zajedno sa svojim timom

pomaže mnogobrojnim pacijentima.

Ovo nije ženska knjiga. Nije ni self-help knjiga, nije napisana nejasnim medicinskim rječnikom. Ova knjiga objašnjava principe  jedne grane medicine koja uzima u obzir svu medicinsku znanost, ali je usmjerena na otkrivanje uzroka poremećaja i njihovo balansiranje, tj. vraćanje tijela u ravnotežu. Ta se grana medicine zove anti-aging medicina i povezana je s  produljenjem života, održavanjem njegove kvalitete kao i sprečavanjem nastanka bolesti.  Anti-aging medicina ne bavi se samo borama na licu, zapravo, bavi se borama na vašim stanicama, i kada izravnate bore na staničnoj razini, i koža je ljepša. Zato njega kože nema smisla ako se ne zaputite u dubinu.

Ljudsko biće je nedjeljivo, i ako ga ne liječite u ukupnosti, radite samo male pomake. Starenje ne možemo zaustaviti, nego njime možemo upravljati, tako da bude zdravo, veselo i optimistično. Ovo je knjiga koja je namijenjena ženama I muškarcima, koji prije svega gubitkom testosterona gube mentalnu sposobnost i čvrstoću, samopouzdanje, te su skloniji kardiovaskularnim bolestima.

S nama će biti i još jedna gošća. Zapravo, više domaćica nego gošća, Blaženka Eror Matić, uspješna poslovna žena koja njegujući veze s rodnim krajem svim stanovnicima Gacke doline daje razlog da se itekako ponosimo ovom našom sugrađankom. Osim što je angažirana u svim aktivnostima za opstanak organizacije La verna, također je i voditeljica i predsjednica istoimene udruge za palijativnu skrb, te je velika podrška volonterima koji kroz nju djeluju. Osigurava da se svi projekti i aktivnosti odvijaju besprijekorno, te inicira nove projekte i partnerstva, a sve u svrhu zagovaranja potreba palijativnih bolesnika u društvu te ulogu društva u palijativnoj skrbi. Blaženka je i angažirana oko prikupljanja donacija, te na inovativne načine prikuplja sredstva za provedbu svih projekata i aktivnosti. U više navrata bila je nominirana za nacionalne nagrade iz područja volontiranja i dobrotvornog rada.

Kako to izgleda kad primiš više nego što od sebe daš te daje li ona zato što ima ili ima zato što daje?  Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja potražite u petak zajedno s nama u book cafe-u Paradiso u 19 h. Osjećajte se dobro u vlastitom tijelu te krenite zajedno s nama u potragu za zdravljem.

Book cafe Paradiso Otočac

Izvor: sretno dijete.net

Biobalance.hr

Naturala.hr

Oscar.vcz.hr

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima