Danas u Gospiću potraga za pisanicama i dječji film o uskrsnim običajima u Lici

Objavljeno: 15/04/2019

GOSPIĆ- Udruga Društvo „Naša djeca“  grada Gospića i Udruga „Pčelice“ sa zadovoljstvom pozivaju najmlađe sugrađane danas  na Trg Stjepana Radića na Potragu za pisanicama. U 17.15  Uskrsni zeko označit će početak potrage te će pažljivo pratiti hoće li se sve pisanice pronaći i hoće li potraga uspješno završiti.

Nakon Potrage za pisanicama sugrađani će u Kinu Korzo moći pogledati projekciju dječjeg filma „Tragom uskrsnih običaja u Lici“ s početkom u 18.30h.

Učenici 2.c razreda pod vodstvom učiteljice Ane Nikšić i u suradnji s bakom Uzelac, te uz podršku roditelja učenika i tehničku podršku Udruge “Pčelice” uprizorili su priču o nekadašnjim običajima za blagdan Uskrsa u Lici.  Nadamo se da ćemo malim glumcima upriličiti divnu premijeru jer iskren dječji osmijeh odagna i najtmurnije oblake kao i svakidašnje brige. Tijekom projekcije filma u predvorju Kina Korzo izložit će se ukrasni predmeti izrađeni na radionicama udruga te će posjetitelji imati prilike odabrati predivne uskrsne ukrase i svojom donacijom pomoći rad Udruga DND grada Gospića i „Pčelice“.

Potraga za pisanicama i projekcija filma ujedno označavaju i završetak petog po redu Uskrsnog sajma u organizaciji Udruga DND grada Gospića i “Pčelice” te iskrena zahvala svima koji su nam dali podršku u radu.

Možda Vas zanima