„Dječja Nova godina“ – KIC Gospić 31.12.od 11 sati

Objavljeno: 28/12/2018

GOSPIĆ-Kažu kako najveći čovjek u duši uvijek ostaje dijete! Kako bi naši najmlađi pripadnici društva u Novu 2019. godinu ušli radosni, uz puno smijeha, igre i dobre zabave, Grad Gospić i Kulturno Informativni Centar Gospić organiziraju doček „Dječje Nove godine“ 31. prosinca 2018. godine od 11:00-13:00 sati u velikoj dvorani KIC-a.

3 kostimirana animatora zadužena su za zabavu, tematske igre i radionice. Za dječji doček Nove godine djeca će imati priliku veseliti se uz zabavni party ispunjen mnoštvom natjecateljskih, sportskih i plesnih igara. Igrati će se s vilom Zvjezdicom, vilom Pahuljicom i Božićnom vilom, a da party bude potpun prije igre i plesa na radionici će pripremiti ukrasne sadržaje da prostor bude potpun.

Osim toga, nitko neće otići gladan, niti žedan. Za naše najmlađe članove pripremit ćemo topla i ukusna peciva, slatkiše i topli čaj kako bi doživljaj bio potpun! Vila Pahuljica nam je šapnula  kako će biti puno božićnih pjesama, puno plesa i odlične atmosfere te poziva svu dječicu da nam se pridruže na dočeku.

Možda Vas zanima