Dođite na predstavu Lutkarske skupine DND-a Gospić

Objavljeno: 11/12/2018

GOSPIĆ- Lutkarska skupina DND-a  Gospić, “Maslačak i Točkica”u srijedu 12.prosinca od 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu izvest će lutkarsku predstavu U potrazi za čarolijom sjedokose.  Ova predstava namijenjena je prije svega djeci, ali i roditelji su dakako dobro došli. Nakon lutkarske predstave, članovi i volonteri DND-a pripremili su “Čarobnu božićnu radionicu” na kojoj djeca mogu sudjelovati. Osim toga, volonteri su na svojim kreativnim radionicama izrađivali ukrase koje će građani imati priliku pogledati isti dan u sklopu predstave, kada ćemo u Pučkom otvorenom učilištu postaviti i štand. Napominjemo da je predstava besplatna, no kako se udruga financira isključivo sredstvima donacija i namjenskim sredstvima, pozivamo sve zainteresirane da pogledaju ukrase, odaberu za sebe i naravno donacijskim sredstvima pomognu daljem radu Udruge.

DND će sudjelovati i na Sajmu, te će svoje radove i tada izložiti, pa također koristimo priliku pozvati sve koji mogu, neka dođu do našeg štanda!

Društvo “Naša djeca” grada Gospića, svim građanima, djeci i velikima, želi sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu i sretnu 2019. godinu!

Možda Vas zanima