Dođite večeras u KIC na predavanje o vrtlarenju i razmjenu sjemenja!!!

Objavljeno: 13/04/2018

GOSPIĆ- Kulturno  Informativni Centar Gospić i Udruga „Biovrt – u skladu s prirodom“ organiziraju predavanje na temu “Vrtlarenje u skladu s prirodom”, a nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja. Predavanje će se održati danas od 18 sati u velikoj dvorani KIC-a.

Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica Udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”, zaljubljenica u prirodu i dugogodišnja biovrtlarka, otkrit će Vam prirodne metode povećanja plodnosti tla, također saznat ćete kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva te kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene.

U sklopu predavanja organizirano je i kratko predstavljanje upravo izdane knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” autorice Silvije Kolar-Fodor. Knjiga se može kupiti nakon predavanja po cijeni od 129 kn.

Na razmjenu sjemenja s Udrugom Biovrt pozivaju se posjetitelji predavanja koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima, a do sjemenja se osim razmjenom može doći i donacijom za sjeme.

Možda Vas zanima