Glorija Mudrovčić miss Ličko-senjske županije 2019.godine

Objavljeno: 20/05/2019

 

OTOČAC- Pomalo neuobičajen za uobičajeno mirna društvena događanja u Lici bio je ovogodišnji izbor za miss Ličko-senjske županije. Naime dogodio se,  nekom zapadnjačkom hepeningu skoro pa normalni događaj, dojava da je na mjestu događaja postavljena bomba. Ipak, nakon anonimnog poziva o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu  i obavljenog policijskog očevida ipak je održan izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2019.

Nova Miss Ličko-senjske županije je Glorija Mudrovičić iz Otočca,  studentica diplomacije i međunarodnih odnosa, aktivno uči francuski, volontira u dječijem domu za nezbrinutu djecu u Klaićevoj. Članica  je hrvatskog društva za ujedinjene narode, sudjeluje u protokolu kod veleposlanice Milade Privore.

Program je vodio voditelj Davor Garić, plesna zvijezda zabavne emisije Ples sa zvjezdama, a prošlogodišnja missica Dora Bojko je bila u ulozi suvoditelja ovog programa.

Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja.

Djevojke su se predstavljale u odjeći etno dizajnerice Slavice Čorak iz Otočca, isto tako su predstavile tradicionalan nakit dizajnerice Elizabete Božičević i potpuno original nakat dizajnerice Danijele Tonković. Gracioznost su djevojke pokazale na završnom izlasku u večernjim haljinama butika My Life Importanne centar.

Program su upotpunili svojim duetom Vera Dasović i Darko Kranjčević koji je publiku ostavio bez daha kao i izvedba Nevena Neše Vojića.

Za prekrasan i besprijekoran izgled kože kandidatkinja za izbor Miss Ličko-senjske  županije 2019. brine se kozmetički brand Ziaja, koji nas kontunuirano oduševljava jedinstvenim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka. Ove godine Ziaja ponosno slavi trideset godina postojanja. A vrijedne ruke frizerskog salona Barberking  iz Otočca se pobrinuo za divne frizure naših natjecateljica.

Iako su djevojke zbog neočekivanog početka bile uplašene, kad je program krenuo zaista su dale svoj maksimum da zablistaju na pozornici.

Maja Vračarić

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima