Ivan Marković i dalje predsjednik Kulturno umjetničke udruge Gacka Ličko Lešće

Objavljeno: 04/01/2019

OTOČAC- Održana je izvršna skupština na kojoj je izabrano novo rukovodstvo  KUU “Gacka” Ličko Lešće. Nakon prigodne čestite predsjednika Udruge Ivana Markovića za Božićne i novogodišnje blagdane i blagoslova vlč. Miškulina, jednoglasno je prihvaćen dnevni red i započela je izborna skupština Udruge. 

Sve točke dnevnog reda su prihvaćene jednoglasno. Predsjednik Ivan Marković je na molbu članova prihvatio još jedan mandat na mjesto predsjednika KUU-e Gacka. Novi zamjenici predsjednika Udruge su Josipa Majetić i Ivan Devčić. Dosadašnja zamjenica Ružica Banić po novom je skladištarka te će voditi brigu o imovini, nova tajnica Udruge je Sanjica Ladišić, a blagajnica Irena Babić.  Izvršni odbor čine Ivan Marković, Ivan Devčić, Josipa Majetić, Sanjica Ladišić, Irena Babić, Ružica Banić, Kristijan Kolak, Vedran Babić i Maja Kranjčević.

Voditelj ženske pjevačke skupine je Ivan Kraljić,  voditelj tamburaša i muške pjevačke skupine Vedran Babić, te Kristijan Kolak kao njegov zamjenik.Nadzorni odbor  čine Tea Dasović kao predsjednica, Ana Babić i Andrea Babić kao članice. Stegovni sud čine Ivan Banić kao predsjednik, te Tomo Jagodić i Boris Vašarević kao članovi.  Počasnim, ali još uvijek stalnim članom proglašen je Tomo Jagodić koji je ponos i uzor svim članovima KUU “Gacka” iz Ličkog Lešća. 

Novo rukovodstvo KUU-e Gacka je prihvaćeno jednoglasno što je još jedan dokaz da ova Udruga i dalje funkcionira obiteljski i timski. 

T.D./kuuGackaLickoLesce

Možda Vas zanima