Još jedna glazbena poslastica u KIC-u

Objavljeno: 14/07/2016

Treći koncert ovogodišnje sezone GROCKS-a trebao je u Gospić dovesti odlični dubrovački bend Silente. Nažalost oni su se raspali pa ćemo moći uživati u nastupu grupa Human i Tribute to Dino Dvornik

GOSPIĆ- U subotu 16.srpnja na gospićkoj rock sceni GROCKS-u trebala je nastupiti i dubrovačka grupa Silente, nažalost prije nekoliko dana raspali su se. Zamjena za njih, vjerujemo, glazbeno neće biti nimalo lošija. Radi se o Tribute to Dino Dvornik koji će, nadamo se brojnoj gospićkoj publici, na najbolji mogući način izvesti glazbene uratke Dine Dvornika, osobe koja nas je nažalost prerano napustila,ali i osoba iza koje je ostao veliki glazbeni trag. Sam band  oformljen je prije 7,8 godina u čast Dine Dvornika,a čine ga glazbenici koji su u svojoj karijeri svirali s Dinom.“Mislim da Gospić dosta voli tu glazbu i mislim da će biti dosta ljudi. A osim toga s nama svira i dugogodišnji Dinin bubnjar, Igor Šega, gospićanin tako da vjerujem da će i to privući publiku“ govori nam Ivica Premelč iz banda Tributu to Dino Dvornik. „Pripremamo dobar koncert i dobru zabavu, pozivam sve koji mogu doći, neće otići razočarani“-poručuje Premelč.

Drugi bend koji će nastupiti na ovom trećem koncertu GROCKS-a je Human. Njega je u kratkom razgovoru za portal Lika express predstavio Tomo  koji ističe da njegova grupa koketira sa raznim žanrovima,ali uglavnom sviraju rock i svoje autorske stvari. Grupa je osnovana 2013.godine, svirali su posvuda,a kao najupečatljiviji nastup izdvajaju prošlogodišnji  In music. Prošle godine izdali su i svoj prvi album „Plan B za plan D“,a uskoro će objaviti i novi singl koji nije s tog albuma. Tomi je žao što se raspala mlada i pozitivna ekipa iz Silentea s kojima su željeli svirati,ali veseli ih što će zasvirati s bendom koji je svoj rad posvetio velikoj legendi hrvatske glazbe Dinom Dvornikom. „Pozivamo sve da dođu u subotu u Gospić na naš koncert, jako se tome veselimo, nadam se da će biti puno ljudi i da ćemo se svi dobro zabaviti,a mi ćemo se potruditi za dobru svirku“, govori nam Tomo. Koncert u atriju KIC-a održati će se u subotu iza 22 i 30, ulaz je naravno besplatan.

Milan Tomašević

Možda Vas zanima