Kako će se nova godina čekati u Otočcu, Gospiću, Korenici, Novalji i na Baškim Oštarijama

Objavljeno: 30/12/2017

GOSPIĆ- Kolege s portala likaclub istražili su gdje i kako će se nova 2018.godina dočekati u Ličko-senjskoj županiji. Tako će  Otočac  i ove godine imati dva dočeka Nove godine, jedan danju za djecu i drugi večernji za odrasle. Oba dočeka će se održati u središtu Otočca na Trgu Dražena Bobinca. Dječji doček Nove godine namijenjen je djeci svih uzrasta i njihovim roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima. Uz besplatan čaj i kuhano vino Djed Mraz, dječji vrtić Ciciban, zvijezde Otočkog Vala 2017. i Da Capo band uvest će otočke mališane u novu 2018. točno u podne. Večernji doček Nove godine će započeti u 22 sata, a građane će do jutra zabavljati  popularni  tamburaški  sastav Patrioti.

Manifestacija “Prosinac u Gospiću” završava ispraćajem Stare i dočekom Nove Godine. Po prvi puta u Gospiću biti  organiziran doček dječje Nove Godine od 11 sati u Kulturno informativnom centru uz nastup Dine Jelića, Ivane Rukavine i animatorice Eni Šafar. Navečer od 22 sata u Pučkom otvorenom učilištu bit će organiziran doček Nove Godine za sve građane, a za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći pobrinut će se grupe Gelato Sisters i Spice grills.

Na organiziranom dočeku 2018. u Korenici na Trgu Svetog Jurja će nastupiti Da Capo band, a osiguran je i veliki vatromet. Večernji program počinje u 21 sati, a za one najmlađe podnevni Doček Nove godine održati će se u dvorani Crkve Sv. Jurja u Korenici u 12 sati.

Doček Nove godine u Novalji tradicionalno se održava na Trgu bazilike. Uz šampanjac i vatromet za dobru atmosferu će se ove godine pobrinuti Zorica Kondža i Cabaret band. Program započinje u 21 sat, a u slučaju lošeg vremena koncerti će biti održani u Cocomo Clubu u Novalji.

Doček Nove godine u podne će se održati na otvorenoj terasi planinske kućice pored skijališta na Baškim Oštarijama. Organizatori su najavili dobru zabavu uz živu glazbu i bogatu ponudu hrane i pića. Uz kupnju šalice posjetitelji će moći uživati u neograničenoj količini kuhanog vina, a postoji i mogućnost noćenja u hostelu.

IZVOR: likaclub.eu

Možda Vas zanima