Karla Krmpotić, Gospićanka, dio hrvatske glazbe poručuje: “Okruži se boljim ljudima nego što si ti i jedino tada ćeš moći rasti”!!!.

Objavljeno: 28/09/2018

GOSPIĆ- Jozefina Šarić s portala Likaclub donosi nam  još jednu priču o mladim gospićkim talentima. Ovaj put riječ je o Karli Krmpotić, mladoj pjevačici, sudionici glazbenog showa The Voice i predstavnici gospićkog tima u HRT-ovom showu Pjevaj moju pjesmu.

Karlu smo ove sezone imali prilike gledati u mjuziklu Alphonsine u kazalištu Komedija. Osim što se bavi pjevanjem, Karla je i uspješna studentica Prava.  Mjuzikl Alphonsine donosi priču o suvremenom kurtizanstvu, autora Veseljka Berešića i inspiriran je Damom s kamelijama Alexandrea Dumasa mlađeg. Ovim mjuziklom Veseljko Berešić je obilježio 40 godina svoje karijere koju je odlučio zapečatiti svojim prvim mjuziklom ikada. U ovom mjuziklu se našla i mlada Gospićanka Karla Krmpotić kao dio pjevačkog ansambla.

OVDJE pročitajte što je sve Karla rekla  Jozefini i kako gleda na ovu jako uspješnu sezonu koja je sada već pomalo iza nje.

Možda Vas zanima