Kod župana branitelji, sindikalisti i nogometaši

Objavljeno: 05/07/2017

GOSPIĆ-  Prometno je bilo danas u Kabinetu župana. Naime župan Darko Milinović odradio je tri prijema, o njima su naknadno izvijestili javnost iz kabineta župana. Tako doznajemo da su kod Milinovića danas bili predstavnici Udruge branitelja Domovinskog rata Javne ustanove NP „Plitvička Jezera“ , i to  predsjednik Nedjeljko Žafran, zamjenik predsjednika Mihovil Rosandić, tajnik Milan Špoljarić i član Udruge Zoran Luketić. “Župan Milinović istaknuo je  neprocijenjiv doprinos i cijenjenje žrtve koju su branitelji podnijeli za stvaranje i slobodu Republike Hrvatske  te  također istaknuo  odličnu suradnju Ličko-senjske županije i braniteljskih udruga te naveo da će  županija uvijek podupirati programe koje Udruge provode“- javljaju iz kabineta župana.

Župan Darko Milinović, zajedno sa suradnicima  primio je Željka Stipića, predsjednika Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod sa suradnicom i predsjednikom Županijskog vijeća Sindikata Preporod Ličko-senjske županije  Dragom Katalinićem. Na prijemu je  Stipić upoznao prisutne sa svrhom Sindikata te su razmijenjene ideje i razmišljanja o unaprjeđivanju suradnje.  Župan Milinović istaknuo je da Sindikat u njemu ima suradnika i sugovornika kao i u službama Ličko-senjske županije. “Iskazujući međusobno poštovanje, Župan Ličko-senjske županije zahvalio je gosp. Stipiću i suradnicima na ukazanom povjerenju i zajedničkom rješavanju pitanja koja su od interesa i vrijednosti za Ličko-senjsku županiju“.

Osim branitelja i sindikalaca kod Milinovića su bili i nogometaši. Radi se o trenerima mlađih uzrasta gospićkog nogometnog kluba Karlu Tomljenoviću i Ivanu Grivičiću, te o predstavniku roditelja mladih nogometaša Jakovu Vujičiću. Oni su župana upoznali sa dva nadolazeća događaja u kolovozu , Ljetnim nogometnim kampom i turnirom Vučko cup. Milinović je nogometašima čestitao na uspjesima, primjerice osvajanju međužupanijske lige za pionire,a oni su mu zauzvrat poklonili medalju.

 

KABINET ŽUPANA

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima