LIJEPO: Lička policajka Sanela pridružila se Bruni i Maji u humanitarnoj akciji – SVE ZA NJU

Objavljeno: 31/08/2021

Krenula je put Velebita prema Zavižanu kako bi dala svoju podršku ženama oboljelim od raka

Policajac Miroslav svakodnevno je spašavao ljudske živote i štitio imovinu, no, kao i mnogi, ostao je bez kuće u potresu koji je pogodio Petrinju. Njegovu nesebičnost, pomaganje i požrtvovnost nije mogla zaboraviti policijska službenica Sanela iz Policijske postaje Senj, koja je za vikend odmor u sklopu nagradne igre na jednoj radio postaji prijavila Miroslava, iako ga osobno ne poznaje, no fotografija na kojoj Miroslav sjedi shrvan u razrušenoj Petrinji nije joj izlazila iz glave.

„Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nam treba, al’ njima najviše“ rekla je tada Sanela u prijavi.

Zahvaljujući Saneli, Miroslav i njegova obitelj dobili su zasluženi odmor.

Nesebičnost i pomaganje policajke Sanele nastavilo se i dalje. Vidjevši da hrvatski pisac Bruno Šimleša i njegova supruga Maja organiziraju donatorsku akciju za žene oboljele od raka i udrugu „SVE ZA NJU“ te planiraju propješačiti 1.100 km od Istre do Prevlake preko najvećih planinskih vrhova Hrvatske kako bi prikupili potrebna sredstva kojima bi mogli organizirati permanentnu psihološku pomoć za oboljele od raka, najmanje što je Sanela mogla učiniti je bilo ponuditi im prenoćište, što su oni objeručke prihvatili.

„Naša predraga Sanela odbacila nas je do Krivog Puta da nastavimo hodnju, a ona je produžila dalje. Šihta u Policijskoj postaji Senj joj počinje u 6 sati. Ali to ju nije spriječilo da nas večer prije primi u svoj dom. I gledala sam je kako u tih par sati hendla tri curke, punu sušilicu i perilicu rublja, večeru za sve nas, presvlači krevete“ riječi su Maje Šimleše objavljene jučer na društvenoj mreži, kada su se pozdravili sa Sanelom.

Rastanak nije dugo trajao jer se jutros naša Sanela pridružila Bruni i Maji i krenula put Velebita prema Zavižanu, kako bi dala svoju podršku NJIMA, udruzi SVE ZA NJU, ženama oboljelim od raka i svojoj teti koja se također bori protiv raka.

Možda Vas zanima