Milinović kolegama liječnicima – u pravu ste, zakupnine moraju biti bitno manje, a ja vam to jamčim

Objavljeno: 03/04/2020

Budući da zbog novonastale situacije nisam u mogućnosti zbog epidemioloških mjera koje provodimo, organizirati sastanak s Vama kolege iz primarne zdravstvene zaštite – koncesionari, zakupci, ovim putem želim Vam zahvaliti na pismu koje ste mi dostavili, a tiče se visine zakupa . Još jednom želim Vam zahvaliti, jer zajedno sa ostalima stojite na prvoj crti borbe protiv  Korona virusa, a vaše nezadovoljstvo visinom zakupnina smatram opravdanim.

MILINOVIĆ: PREDLOŽIT ĆU OBUSTAVU PLAĆANJA ZAKUPNINA U SLJEDEĆA TRI MJESECA

Prije svega, zatražit ću od Upravnih vijeća da za mjesece travanj, svibanj i lipanj  budete oslobođeni plaćanja zakupnine  ili koncesije te ćemo u tom roku donesti odluku kolika će zakupnina  biti od mjeseca srpnja nadalje .

Stoga Vas kao kolega i Župan molim da potpišete predložene Ugovore o zakupu, jer je većina kolega potpisala, a to nam je potrebno kako bi nastavili sa zdravstvenom zaštitom ( napominjem nećete morati platiti ništa za mjesece travanj,svibanj i lipanj), a kao kolega i Župan jamčim Vam da će novi Aneksi ugovora o zakupninama koje ćemo sklopiti do trenutka trajanja obustave bilo kakvih plaćanja zakupnina biti znatno niži od do sada važećih imajući u vidu specifičnost zdravstvene zaštite na našem području .

U nadi obostranog povjerenja te kada nam epidemiološke mjere  dozvole, nadam se susretu  i rješenju pitanja zakupa na obostrano zadovoljstvo.

Vaš kolega,

  1. Darko Milinović, dr.med.

Možda Vas zanima