Outward Bound ljetni program 18. – 22. kolovoza 2021, za djecu i mlade iz obitelji korisnika sustava socijalne skrbi! Poziv za sudjelovanje!

Objavljeno: 06/08/2021

Od 18.-22.8.2021. u Edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku održava se petodnevni ekspedicijski program u prirodi za djecu i mlade.

Program koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u obliku jednokratne podrške, a usmjeren je djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi te razvija njihove osobne i socijalne vještine. Program je potpuno besplatan za sudionike.

Pozivamo obitelji korisnike sustava socijalne skrbi, udomiteljske obitelji te ustanove socijalne skrbi na prijavu svoje djece i mladih. Program će se odvijati s 2 grupe korisnika, mlađa dobi 11-13 godina,  te starija dobi 14 – 18 godina.

Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika u svoje programe iskustvenog učenja pomoću izazovnih aktivnosti u prirodi. Sudjelujući u programu djeca i mladi imaju priliku bolje upoznati sebe, razviti samopouzdanje, spremnost na preuzimanjeodgovornosti, sposobnost suradnje i predvodništva i time ojačati svoj karakter zasuočavanje s izazovima svakodnevnog života. www.outwardboundcroatia.com

Dodatne informacije i prijave na:

lana.novosel@outwardboundcroatia.com

Možda Vas zanima