Policijskoj službenici Postaje granične policije Donji Lapac zahvala na edukaciji i angažmanu u prevenciji vršnjačkog i svih oblika nasilja

Objavljeno: 25/02/2021

GOSPIĆ- Kako bi unaprijedili kvalitetu života građana Policijska uprava ličko-senjska kroz rad svih svojih ustrojstvenih oblika poduzima čitav niz različitih preventivnih mjera i aktivnosti. No prevencija se ne odvija sama po sebi, već iziskuje planiranje i kontinuirani rad različitih državnih tijela i institucija,  lokalnih vlasti, različitih udruga i agencija, medija, pa i samih građana.

S obzirom da sustav obrazovanja ima veliku mogućnost preventivnog djelovanja, kontakt policajka Postaje granične policije Donji Lapac Višnja Kulović već dugi niz godina provodi preventivne projekte u Osnovnoj školi Donji Lapac.
 
Njen trud i zalaganje prepoznali su i učenici i učitelji te su joj kao zahvalu na doprinosu i edukaciji, povodom obilježavanja Dana ružičastih majica jučer uručili Školskog Oskara. Koordinatorica projekta zahvalila se i načelniku Postaje granične policije Donji Lapac, kao i Policijskoj upravi ličko-senjskoj na podršci u radu.

Primjer je ovo uspješne i odgovorne prevencije koja jača kvalitetu života svih građana i doprinosi ukupno boljem razvoju cijele zajednice, te stvaranju osjećaja sigurnosti građana.

Možda Vas zanima