Posljednji pozdrav Ivanu Jovanoviću

Objavljeno: 12/03/2023

GOSPIĆ- HDZ Ličko-senjske županije uputio je posljednji pozdrav Ivanu Jovanoviću, utemeljitelju HDZ-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti:
S nevjericom smo primili vijest o iznenadnoj  smrti našeg dragog i dugogodišnjeg stranačkog prijatelja, utemeljitelja HDZ-a, poznatog i svima omiljenog gospićkog ugostitelja koji je za svoga života odisao ljubavlju, nesebičnim davanjem i predanim radom. Zauvijek ćemo ga pamtiti kao istinskog i poštenog domoljuba, jednog od utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice u gradu Gospiću u čijem su se restoranu „Zlatna potkova“ davne 1989. i 1990. godine okupljali utemeljitelji i održavali radne sastanke inicijativnog odbora stranke.Dragi naš Ivane, hvala ti za svaki zajednički trenutak, hvala ti za doprinos u stvaranju i jačanju Hrvatske demokratske zajednice, hvala ti na ljubavi i vjernosti svojoj jedinoj domovini Hrvatskoj.Obitelji i prijateljima iskrena i duboka sućut. 

Počivao u miru Božjem! 

Predsjednik ŽO HDZ-a  Ličko–senjske županije, član nacionalnog predsjedništva HDZ-a i član nacionalnog predsjedništva Zajednica utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman”

Ernest Petry, mag. iur.

Možda Vas zanima