REAGIRANJE BRANITELJSKIH UDRUGA NA IZJAVE VIJEĆNIKA SKUPŠTINE LSŽ I NAČELNIKA OPĆINE BRINJE ZLATKA FUMIĆA

Objavljeno: 02/07/2019

 

GOSPIĆ- “Ponukani navodima koje je izrekao vijećnik Skupštine LSŽ Zlatko Fumić na sjednici županijske skupštine održane u Gospiću 01.07.2019.g. osjećamo se odgovornim reagirati.

Neugodno smo iznenađeni nastupom gospodina Fumića povodom rasprave o proračunu LSŽ u kojem kaže kako je glupost dati 200 000 kuna za nastup Marka Perkovića Thompsona povodom obilježavanje Dana pobjede i 24.obljetnice VRO Oluja koja bi se ove godine održala na Krbavskom polju podno ponosne Udbine.

Posebno nas bole kad takve riječi dolaze iz usta hrvatskog branitelja i domoljuba kakvim se predstavlja a još više nas boli što na takve izjave nisu reagirali naši suborci i kolege vijećnici iz redova HDZ-ove koalicije.

Zbog istine moramo istaknuti da se navedenim iznosom planiraju platiti troškovi organizacije tog velikog i za nas branitelje Like posebnog događaja dok Marko Perković Thompson i prijatelji nastupaju besplatno u čast naših poginulih suboraca u veličanstvenoj operaciji HV „Oluja“.

Apeliramo na sve domoljube bez obzira na stranačku pripadnost da podrže održavanje ovog veličanstvenog skupa a neodgovorne političare poput gospodina Fumića da se suzdrže ovakvih nedoličnih izjava ako ništa zbog svih onih mladića koji položiše živote u VRO Oluja kojih se toga dana s ponosom sjećamo.”

 

HRVATSKA IZNAD SVEGA –HRVATSKU NIZAŠTO

 

Udruga ratnih veterana 9. Gardijske brigade Vukovi

Hvidra Ličko-Senjske Županije

Hvidra Gospić

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja LSŽ

Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja LSŽ

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 90.-91. LSŽ

Možda Vas zanima