Sara Renar i Justin′s Johnsons u KIC-u

Objavljeno: 28/07/2016

Nakon velike hrvatske glazbene zvijezde  Damira Urbana, GROCKS u atrij KIC-a u subotu 30.srpnja dovodi Saru Renar i grupu Justin`s Johnson. Odlična svirka i besplatan ulaz sjajna su pozivnica na glazbeno druženje na otvorenom

GOSPIĆ- Pred nama je peti u nizu koncerata Gospićke rock scene u Kulturno-informativnom centru. Podsjećamo, radi se o serijalu koncerata na koji publika ulazi besplatno i uživa u odličnoj glazbi. U prethodna četiri koncerta, između ostalih,   nastupila su i jako poznata imena Elemental, M.O.R.T.i Damir Urban, a ovaj peti koncert dovodi jednu mladu,ali već poznatu i nagrađivanu glazbenicu i poznati swing,ska,punk bend.

Sara Renar, mlado je,ali već  dobro poznato ime široj hrvatskoj glazbenoj publici. Glazbom se intenzivno bavi tri godine,  godinu i pol potpuno profesionalno. „Stilski mi je svoju glazbu teško definirati. To je u suštini pop glazba,ali nešto eksperimentalnijeg karaktera sa izletima u teatar, performans i eksperimentalni izričaj. Skladam pretežito na hrvatskom jeziku, isključivo izvodim autorski materijal uz pokoju posvetu ili obradu“- kaže nam Sara i najavljuje predstavljanje novog materijala na koncertu u Gospiću. Svakako je to odlična pozivnica gospićkoj publici da dođe poslušati i neke  ekskluzivne izvedbe, pjesme koje će se naći na albumu „Tišina“ koji će objaviti na jesen. Sara ima intenzivno ljeto, odmor koristi tako da  na neki koncert dođe dan ranije ili ostane dan duže. „Hvala Bogu živimo u jako lijepoj zemlji pa na neki način tako iskompenziram umor koji nastane. Da planiram neko dulje ljetovanje, ove godine ne“- kaže mlada hrvatska pjevačica Sara Renar.  Nastup u KIC-u bit će joj treća svirka u Gospiću, dva puta nastupala je u jednom poznatom gospićkom caffe-baru u koji  navrati i na proputovanjima ovim dijelom Hrvatske.  Poziva publiku na koncert na kojemu će nastupiti sa sjajnom grupom i svojim prijateljima Justin’s Johnson.

Do članova ove grupe telefonski nismo uspjeli doći,ali čini se da se i oni jako vesele subotnjem koncertu u atriju KIC-a u Gospiću. Naime na svom profilu na facebooku kažu „vidimo se u subotu u Gospiću. Nakon dugo vrimena nastup sa Sarom Renar“. Inače radi se o splitskom swing-ska-punk bendu.

Subotu, 30.srpnja obavezno treba iskoristiti za dolazak u atrij KIC-a negdje oko 23 sata i uživati u besplatnom,ali odličnom koncertu.

 

Milan Tomašević

FOTO: facebook Sara Renar

 

Možda Vas zanima