STOP I PREGLEDAJ SE! STOP SHOP dovodi besplatne preglede u Gospić

Objavljeno: 02/07/2024

GOSPIĆ- S dolaskom vrućih i sunčanih dana, važno je adekvatno zaštititi kožu kako bismo bezbrižno obavljali svakodnevne aktivnosti. Prekomjerno izlaganje suncu povećava rizik od melanoma i raka kože, stoga je nužno zaštititi kožu. Zato, STOP i pregledaj se!

STOP SHOP, uz podršku Udruge Zdravi pod suncem, organizira besplatne dermatološke preglede madeža u Gospiću, 3. srpnja od 9 do 13 sati.

Hrvatska je četvrta u Europi po smrtnosti od melanoma. Ako se otkrije na vrijeme, rak kože može se izliječiti u 99% slučajeva. Melanom se može brzo širiti, ali rani pregled i kirurško uklanjanje često su dovoljni za izlječenje. Rani znakovi melanoma uključuju promjene u boji, obliku ili veličini madeža te pojavu novih madeža.

STOP SHOP, jedan od vodećih lanaca retail parkova u Hrvatskoj, pokrenuo je kampanju besplatnih pregleda madeža. Time doprinosi zdravlju zajednica u kojima posluje. Uz otvaranje novih radnih mjesta, STOP SHOP brine o zdravlju i kvaliteti života svojih sugrađana.

Pregledi su besplatni, a dermatolozi ih obavljaju u klimatiziranom kamperu. Potrebno je naručiti se jer je broj mjesta ograničen. Svi zainteresirani mogu se naručiti putem linka koji mogu pronaći na društvenim mrežama STOP SHOP-a.

STOP SHOP

Možda Vas zanima