Sutra u Gospiću: HealthyFit by Mario Valentić“ – interaktivno predavanje o vitalnosti i zdravom načinu života i smoothie radionica

Objavljeno: 22/10/2018

GOSPIĆ- U utorak, 23. listopada  s početkom u 19 sati u velikoj dvorani KIC-a Gospić, interaktivno predavanje o vitalnosti i zdravom načinu života održat će Mario Valentić, profesor kineziologije i osobni kondicijski trener. Predavanje uključuje i smoothie radionicu tijekom koje će Mario pripremiti jedan jesenski smoothie  i „HealthyFIT energetske pločice“. Posjetitelji će pripremljeno moći degustirati i naravno dobit će recept!

Mario Valentić poznati je stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni trener i savjetnik, fitness i pilates instruktor. Višestruki je prvak Hrvatske u hrvanju. Bavi se glumom, radi kao voditelj i strastveni je promotor zdrave prehrane. Kroz svoje treninge, smoothie radionice, predavanja o zdravom načinu života, individualna savjetovanja te kroz svoje nastupe kao javna osoba inspirira i motivira ljude na osobni rast i razvoj u pogledu treninga, prehrane i zdravlja. Ulaz je besplatan.

Možda Vas zanima