Sutra u Krasnu, a u srijedu u Senju predstavljanje slikovnice “Jedne noći na Velebitu”!

Objavljeno: 23/04/2018

SENJ- Povodom Dana planeta Zemlje i Dana Grada Senja  Javna ustanova Nacionalni park Sjeverni Velebit u suradnji s Osnovnom školom Silvija Strahimira Kranjčevića i Gradskom knjižnicom Senj organizira sljedeća događanja koja prenosi portal likaclub.eu

Utorak, 24. travnja 2018., Krasno

  • Nacionalni park Sjeverni Velebit organizira Dan otvorenih vrata Kuće Velebita i daruje besplatne ulaznice za sve individualne posjetitelje Centra.
  • Istog dana u Kući Velebita s početkom u 11,00 sati održat će se predstavljanje slikovnice “Jedne noći na Velebitu” autorica Sanje Beraković i Zrinke Ostović te predstavljanje  NATURA4KIDS brošura, igrokaz i kviz uz radionicu o velikim zvijerima za djecu osnovnoškolskog uzrasta
  • U suradnji s Domom kulture M.C. Nehajeva organizirana je predstava za djecu „Ježeva kućica“ dječjeg kazališta SMJEŠKO, a Nacionalni park Sjeverni Velebit poziva sve zainteresirane da im se pridruže u 12,00 sati, u zgradi Uprave Parka u Krasnu.

Srijeda, 25. travnja 2018., Senj

  • U Gradskoj knjižnici Senj s početkom u 10,00 sati održat će se predstavljanje slikovnice “Jedne noći na Velebitu” te predstavljanje NATURA4KIDS brošura, igrokaz i kviz uz radionicu o velikim zvijerima za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Možda Vas zanima