Sve je spremno za malonogometni turnir “Heroji domovinskog rata”!

Objavljeno: 30/07/2017

Dvodnevni program proslave velikog nacionalnog dana, Dana pobijede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja održava se u srijedu 2.kolovoza i dan nakon blagdana, u nedjelju 6.kolovoza. U nastavku donosimo cjeloviti program obilježavanja,  izdvajamo da, što se tiče samoga malog nogometa “Heroji Ulice” iz Gospića kreću u obranu naslova!A što se tiče glazbenog dijela programa u nedjelju će nazočne zabaviti dj Heć i rock pjevač iz Tomislavgrada Ante Matić, u javnosti poznat i kao “mali Thompson”. 

KARLOBAG- Dugo iščekivano, peto izdanje Malonogometnog turnira    „HEROJI DOMOVINSKOG RATA“ povodom proslave Dana Domovinske Zahvalnosti, Pobjede i Hrvatskih Branitelja. održat će se tijekom dva dana.

Ovogodišnji dvodnevni program proslave u Karlobagu kreće u srijedu 2.kolovoza  od 18:30  na Općinskom groblju kod crkve Sv Karla Boromejskog  gdje će se položiti vijenci i zapaliti svijeće, nakon toga održati će se misa zadušnica u crkvi  Sv Josipa za sve stradale branitelje u Domovinskom Ratu. Vrhunac prvog dana u sklopu malonogometnog turnira završiti će izvlačenjem skupina malonogometnog turnira koji će se održati u nedjelju 6.kolovoza  u Karlobagu na igralištu Laktinac sa početkom u 17 sati.

Ove godine na turniru sudjelovati će ukupno 6 momčadi, Mnk Karlobag,            SJP Tigrovi, 9.GBR Vukovi, Heroji ulice Gospić, Cesarica i Sv Karlo Karlobag. Momčadi će biti raspoređene u  2 skupine po 3 momčadi, prve dvije momčadi iz svake skupine plasirati će se u polufinale ovogodišnjih Heroja. Veliko finale biti će na rasporedu ove godine nešto ranije nego inače u 22:45 sati. Suce će predvoditi savezni sudac Igor Šuper, Marijan Šimatović, Mario Lulić i Stipe Lulić.

 Branitelji naslova iz 2016 godine je momčad Heroji Ulice iz Gospića koji su prošle godine osvojili turnir u Karlobagu pobjedom u velikom finalu protiv momčadi Sjp Tigrova rezultatom 3-2.

Organizatori ovoga dvodnevnog programa Mnk Karlobag sve vas poziva na ovaj veliki sportski događaj povodom proslave Oluje. Na sam dan malonogometnog turnira početkom u 16  sati organizatori su pripremili bogati sportski i glazbeni programu na kojemu će nastupiti Nikola Hećimović poznatiji kao Dj Hec i poznati hrvatski rock pjevač rodom iz Tomislavgrada Ante Matić koji se proslavio sa nekoliko vrhunskih glazbenih hitova ja nisam prodana duša, posavska, krivi smjer, križevi Vukovara, vila Velebita te mnogi drugi glazbeni hitovi u Antinoj izvedbi uz koje će moći uživati publika u Karlobagu., a vrhunac večeri planiran je oko 22:00 sata kada će organizatori održati poseban program za sve stradale u Domovinskom Ratu.

Ivica Došen/Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

 

 

 

Možda Vas zanima