U četvrtak u book cafe-u Paradiso u Otočcu predstavljanje zanimljive knjige o ženskom poduzetništvu

Objavljeno: 04/12/2018

OTOČAC- Knjigu “Od Zaposlenice do poduzetnice” u book cafe-u Paradiso predstaviti će jedna od autorica i vlasnica branda Woman in Adria Ivana Matić. Ova platforma namijenjena je ambicioznim ženama, ne samo poduzetnicama koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Naglasak je na inspiriranju,informiranju i povezivanju.  Knjiga je namijenjena osnaživanju ženskog poduzetništva, obiluje korisnim savjetima i inspirativnim pričama čak sedam autorica, mahom vrsnih poduzetnica.

Kako biti poduzetnica u korporaciji, što kada nam ponestane izgovora, ima li pojam “kompromis”  u ženskom poduzetništvu drugačije značenje, kako odrediti cijenu naše usluge ili proizvoda, kako osigurati da uvijek bude novca na računu, što je zapravo mikro biznis te ima li uspjeha bez promocije? Kako ostvariti potreban rast, profit i zadovoljstvo?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja doznajemo u četvrtak, 06. prosinca u 17 sati u book cafe-u Paradiso.

Zahvaljujemo se Ivani Matić na planiranom vremenu kako bi uz promociju ove praktične i zanimljive knjige i jedan mali Otočac uskoro, uz snagu pametnih i poduzetnih žena, postao veliki.

Možda Vas zanima