U novoj sezoni RTL-ova showa Život na vagi natječu se i jedna Gospićanka i dvije Senjkinje

Objavljeno: 16/09/2018

ZAGREB- U  trećoj  sezoni RTL-ovog showa „Život na vagi“,  koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima natječe se i jedna Ličanka. Naime, među 18  novih kandidata  sa suvišnim kilogramima, boriti će se i  Magdalena Štimac. Ova 23-godišnjakinja iz Gospića ima 109 kilograma, a u „Život na vagi“ prijavila se jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako kaže, trenutačno ravno nuli. Za sebe kaže da je inače vesela osoba, ali tvrdoglava i emotivna, no s druge strane, jako nezadovoljna sobom, što je odlučila promijeniti. I ona se, baš kao i mnogi drugi, u životu naslušala pogrdnih riječi, što također želi promijeniti.

Mislim da je došlo pravo vrijeme za promjenu iz korijena, a isto tako želim pomoći i svojem dečku i roditeljima da smršave jer i oni imaju problema s kilogramima, objasnila je za RTL Magdalena koja sa samo 23 godine već pije tablete za regulaciju visokog krvnog tlaka. Blogerica kojoj je velika strast kozmetika još nije ostvarila svoj san – jer nije skinula kilograme koji joj smetaju, a kada bi to ostvarila, kaže, izgradila bi samopouzdanje i lakše koračala kroz život.

Moram priznati da mi je trenutačno kvaliteta života, blago rečeno, katastrofa. Uspjela sam izgubiti 22 kilograma, ali sam pola od toga vratila. Nema ničeg goreg od toga kad svoj tvoj trud brzo baciš u vodu. Nažalost, meni se to dogodilo – rekla je za RTL Magdalena koja bi prvo željela promijeniti psihu, a zatim i fizički izgled.

Inače osim Magdalene u ovoj sezoni natječu se i dvije Senjkinje, Josipa Lopac  i Marta Šolić stare 25 godina.

FOTO: RTL

Izvor: likaclub.hr

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima