U ponedjeljak kreće velika humanitarna avantura – Bruno Šimleša propješačit će 1.100 kilometara kako bi prikupio pola milijuna kuna za oboljele od raka

Objavljeno: 14/08/2021

ZAGREB- Nakon višemjesečnih priprema, Bruno Šimleša u ponedjeljak 16. kolovoza kreće na izazovnu planinsku rutu – Via Adriatica Trail, s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za oboljele od raka, odnosno rad Udruge SVE za NJU. U idućih 25 dana Bruno planira propješačiti trasu do Knina, dok će ostatak do krajnjeg juga Hrvatske završiti nakon pauze.

Imamo tri velika cilja – kao što smo mi izašli iz svoje zone komfora da bismo živjeli svoje snove, inspirirati druge na isto; drugo – pokazati ljepote Hrvatske, te, naravno – prikupiti sredstva za Udrugu SVE za NJU, koja već 11 godina radi briljantan posao u pružanju psihološke pomoći ženama oboljelima od raka, 24 sata dnevno“, pojašnjava Bruno Šimleša.

Avantura kreće u ponedjeljak u 9 sati s Rta Kamenjak, odakle će se Bruno sa suprugom Majom uputiti prema Kninu. U prvim kilometrima pridružit će im se i gospođa Ljiljana iz Rijeke, korisnica Udruge SVE za NJU, kojoj je psihološka podrška bila od velike pomoći tijekom liječenja. U prvom dijelu trase Bruni će se naknadno pridružiti Nevena Rendeli i Doris Pinčić. Cilj je od Istre stići sve do Prevlake u ukupno 50 dana. Donacije će se u potpunosti iskoristiti za rad Udruge SVE za NJU, te ih je moguće uplatiti putem web stranice Čini pravu stvar, dok će od ponedjeljka to biti moguće i putem Keks Pay aplikacije.

manjgura.hr

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima