U ponedjeljak priredba”Najljepši glas za Pčelice”.Obavezno dođite!!!

Objavljeno: 15/11/2017

GOSPIĆ- Udruga „Pčelice“ 20. studenog 2017. godine održat će humanitarnu glazbenu priredbu natjecateljskog karaktera „Najljepši glas za Pčelice“. Prigodnim programom obilježit ćemo Svjetski dan prijevremeno rođene djece te ujedno upoznati lokalnu zajednicu s radom „Pčelica“ prošle godine.

Udruga „Pčelice“ osnovana je 2010. godine u mjesecu studenome sa svrhom okupljanja i organiziranja roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom te njihovih obitelji. Udruga „Pčelice“ trenutno broji 25 članova, roditelja djece s poteškoćama u razvoju te 25 korisnika različitih životnih dobi i stupnjeva teškoća.

Sve aktivnosti koje se provode s korisnicima i kroz projekte služe ostvarivanju najvažnijih ciljeva Udruge:

– podizanje kvalitete života i unaprjeđenje medicinske, zakonodavne i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju (naših korisnika), osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, promicanje ljudskih prava naših korisnika, razvoj mreže podrške za kvalitetan život u zajednici našim korisnicima, poticanje naših korisnika i njihovih obitelji na aktivno sudjelovanje u društvu, unaprjeđenje znanja i vještina naših korisnika te poticanje i razvoj volontiranja.

Humanitarnu glazbenu priredbu „Najljepši glas za Pčelice“ organiziramo u svrhu prikupljanja sredstava za daljnji rad Udruge, a trenutni prioritet je prikupljanje sredstava za organiziranje različitih aktivnosti poput stručnih edukacija i radionica za rad s djecom s teškoćama u razvoju te različitih radionica za naše korisnike. Ove godine namjeravamo pružiti podršku Klubu roditelja nedonoščadi Palčići kojima je glavni cilj podrška i pomoć roditeljima prijevremeno rođene djece te oni svojim radom i angažmanom promiču i ostvaruju kvalitetniju podršku roditeljima i malenim herojima Palčićima. Tijekom priredbe također se želimo zahvaliti svima koji su nam u radu i aktivnostima pružali podršku u bilo kojem obliku prošle godine, prvenstveno onima koji su nam pomogli u uređenju prostora te onima koji nam nesebično daju svoje vrijeme.

Čast nam je pozvati Vas da ovaj humanitarni glazbeni događaj uveličate svojom nazočnošću. „Najljepši glas za Pčelice“ održat će se 20. studenoga 2017. godine u Kinu „Korzo“ u Gospiću s početkom u 18h.

Ovom prilikom zahvaljujemo se voditelju i djelatnicima Kina „Korzo“ na odličnoj suradnji, Lovri na poticaju za organiziranje Najljepšeg glasa za Pčelice, nastavnicama Marineli i Debori te tehničkoj podršci Hrvoju i Dinu na predanom radu u organizaciji priredbe, cvjećarnici Luna na uređenju te sudionicima koji će nas ponovo osvojiti svojim odličnim nastupima. HDS ZAMP je sponzor priredbe „Najljepši glas za Pčelice“.

Želja nam je da „Pčelice“ nastave kao i do sada sa svojim radom, a jako bitan dio u radu svake organizacije i udruge je razumijevanje i podrška lokalne zajednice. Samo otvorenom i iskrenom komunikacijom „Pčelice“ mogu ostvarivati postavljene ciljeve i u tome je neizostavna i ključna otvorena podrška naše lokalne zajednice.

 

Pčelice/Milan Tomašević

Možda Vas zanima