U subotu u Gospiću projekcija filmova o Nikoli Tesli

Objavljeno: 15/02/2018

GOSPIĆ- U organizaciji Grada Gospića u subotu, 17. veljače 2018. godine u Kinu Korzo s početkom u 12,00 sati održat će se besplatna projekcija selekcije deset kratkih igranih dokumentarnih i animiranih filmova o Nikoli Tesli raznih autora iz cijelog svijeta, u ukupnom trajanju od sat vremena,  a koji su  namijenjeni  učenicima viših razreda osnovnih i srednjih škola, studentima, ali i svim našim zainteresiranim sugrađanima.

Nakon projekcije filma sudionici  Projekta „Nikola Tesla- Mind from the Future“ autorica i kustosica izložbe „ Nikola Tesla – Mind from the Future“ Helena Bulaja Madunić i njeni španjolski kolege ko-kustosi Miguel Delgada i Marie Santoyo posjetit će Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu.

Inače, Maria Santoyo i Miguel Delgada su iznimno cijenjeni i uspješni španjolski kustosi i autori s golemim iskustvom u promoviranju Nikole Tesle u cijelom svijetu o čemu svjedoči i činjenica da su 2014. godine u Madridu postavili najveću biografsku izložbu  o Nikoli Tesli.

Stoga Vas, poštovani predstavnici medija,  ovim putem pozivamo da nam se pridružite i medijski popratite navedeno, ali i da putem Vaših medija pozovete naše cijenjene sugrađane da dođu pogledati kratke filmove o velikom i genijalnom umu Nikoli Tesli  u sklopu projekta „Nikola Tesla – Mind from the Future“.

Možda Vas zanima