Večeras nešto sasvim novo u book cafe-u Paradiso u Otočcu- jezična razmjena!!!

Objavljeno: 17/07/2018

OTOČAC- Zanimljivo događanje i nešto sasvim novo održati će se u Otočcu, točnije u Book cafe-u Paradiso večeras u 20 sati. Radi se o Jezičnoj razmjeni (language exchange)  koji donosi dašak svjetskih metropola u našu blizinu! Organizatori ovog zanimljivog skupa su internacionalni volonteri  OU Podum a domaćini popularni otočki Book cafe Paradiso.

Događaj je namijenjen mladima, srednjoškolcima , studentima ali i ljudima svih dobnih skupina koji žele malo pročavrljati na stranim jezicima. Osnovna ideja je da se kroz jezike domaća mladež upozna i druži s volonterima i turistima koji provode ljeta u našem kraju” – poručuju organizatori.

Prvo okupljanje organizatori zakazuju za 17. srpnja od 20 h, a ovoga puta biti će zastupljeni slijedeći strani jezici: engleski, njemački , španjolski, nizozemski  i naravno hrvatski, za strance. Događaj će započeti strukturiranim radionicama  od po 10-15 minuta po jeziku, nakon čega će se nastaviti neformalno druženje sudionika, tijekom kojeg će moći vježbati ono što su naučili.

Nadamo se da će ovo postati regularno okupljanje mladih iz Otočca i volontera svakoga ljeta kako bi svi zajedno smanjili jezične barijere i lakše upoznali različite države i njihove kulture.

Mia i Tamara čekaju Vas u utorak u book cafe-u Paradiso u Otočcu, dođite! Svi ste pozvani!

Možda Vas zanima