Večeras u Gospiću predavanje dr.Božice Vrkljan o samopouzdanju

Objavljeno: 29/10/2019

 

GOSPIĆ- U utorak, 29. listopada  u 19 sati u KIC – u Gospić, dr. Božica Vrkljan održat će predavanje na temu „SAMOPOUZDANJE“.

Ovo je vrlo važna tema budući da samopouzdanje utječe na sve aspekte našeg života, kako poslovnog, tako i privatnog. To je neka vrsta kapitala koju svi želimo imati, kako za sebe, tako i za našu djecu, jer su osobe s visokim samopouzdanjem sposobne oblikovati vlastiti život onako kako one žele i žive ispunjeno i zadovoljno, ne oviseći o broju „lajkova“ niti o pljesku i odobravanju okoline.

Govorit ćemo o tome – što je samopouzdanje i koji čimbenici utječu na njegov razvoj, kako izgraditi zdravo samopouzdanje, koje karakteristike imaju djeca visokog samopouzdanja i kako im  možemo  pomoći  u oblikovanju istoga, odnosno što je ono što daje dobar rezultat kod izgradnje djetetovog povjerenja u svoje sposobnosti, također govorit ćemo o razlici između samopoštovanja i samopouzdanja budući da mnogi ova dva pojma poistovjećuju.

Predavanje je namijenjeno svima onima koji žele saznati nešto više o ovoj korisnoj i zanimljivoj temi, roditeljima, odgajateljima, nastavnicima i ostalima koji utječu na izgradnju dječjeg i samopouzdanja mladih. S posebnim zadovoljstvom pozivamo srednjoškolce, studente i mlade ljude kojima će bolje poznavanje i primjena u praksi osnovnih principa istinskog samopouzdanja pomoći u odbacivanju osjećaja manje vrijednosti i pomoći u savladavanju izazova koje život nosi.

Možda Vas zanima