Veliko srce obitelji Blažević!

Objavljeno: 18/10/2017

GOSPIĆ- Večeras nam je na redakcijski mail pristigao tekst zahvale kojim se vrijedna predsjednica udruge Pčelice Željka Šikić zahvaljuje obitelji Blažević iz SAD-a na još jednoj vrijednoj donaciji. Zahvaljujući ovoj donaciji defektologica će nastaviti raditi s  djecom, a i moći će se  osigurati predavanja stručnjaka za različite vrste teškoća te tako pomoći  učiteljima i nastavnicima da im bude lakše raditi s našom djecom. Tekst prenosimo u cijelosti:

Ponovo s radošću objavljujemo da je obitelj Blažević iz San Pedra iz Kalifonije ubrzo nakon prve donacije od 3.000,00 $ Pčelicama donirala još 2.200,00 $ u istoj namijeni i želji da ovu divnu gestu učine u sjećanje na oca Antu „Tony“ Blaževića. Malo je reći da su „Pčelice“ ostale bez riječi vidjevši novu poruku fra Joze i potvrdu o uplati na mail-u. Prvotni pozitivni šok zamijenila je velika sreća i veselje jer zahvaljujući ovoj donaciji naših će sedam korisnika osnovnoškolske dobi imati do kraja ove godine jedan puta tjedno individualan rad s defektologicom. Također, moći ćemo organizirati potrebne edukacije za učitelje i nastavnike koji rade s djecom s teškoćama u razvoju u novom prostoru „Pčelica“. Velika nam je želja da naša djeca kroz svoje odrastanje i školovanje budu dio svoje zajednice te da jednog dana budu njezini punopravni i što samostalniji članovi uz podršku, pomoć i poštovanje svojih sugrađana.

Iskreno smo i duboko zahvalni dragoj obitelji Blažević na donacijama i povjerenju koje su nam iskazali. Kako smo i prvi puta naveli, sredstva će biti utrošena na aktivnosti i individualan rad stručnjaka sa korisnicima, našom djecom. Na taj ćemo se način iskreno i najbolje zahvaliti ovoj divnoj i velikodušnoj obitelji te tako poštovati njihovu uspomenu na oca Antu. Također nam je želja da jednog dana budemo u mogućnosti osobno se zahvaliti svim našim donatorima u prostoru u kojem ćemo djelovati te da se i sami uvjere kako njihovo povjerenje i njihova velikodušnost rezultiraju radom i trudom članova i volontera „Pčelica“.

 

Možda Vas zanima