Bogata ponuda Ličke seljačke tržnice oduševila posjetitelje

Objavljeno: 09/08/2019

KARLOBAG- Kako bi se što bolje iskoristilo ljeto, kako bi se gostima dočaralo sve ono bogatstvo koje imamo te kako bi se što bolje promoviralo Liku i podvelebitsko primorje sinoć je na prepunoj Baškoj placi u odličnoj atmosferi održana druga ovogodišnja Lička seljačka tržnica.

Uz kvalitetne domaće proizvode, koji u većini nose oznaku Lika Quality, ovu manifestaciju upotpunili su nastupi tamburaškog sastava TS Velebit i KUD-a Široka Kula.

Dalo se tu naći proizvoda za svačiji ukus – od tradicionalnih sireva, meda, voća, štrudli, preko već kultnih rakija, rukotvorina kao spoja tradicije i modernog do, za ovo naše područje, inovativnih proizvoda od lavande.

Podsjetimo, događanje je ovo koje se u zajedničkoj sinergiji LAG-a LIKA i Turističke zajednice Općine Karlobag održava već četvrtu godinu u nizu sa svrhom promocije gastronomske ponude područja, kao dio projekta INTEGRA LIKA 2020, te kao takvo predstavlja priliku za promociju kraja onim najboljim od Like – gastronomskom i tradicijskom ponudom.

Veliko hvala svima koji su poduprli jednu ovakvu manifestaciju!

 

 

LAG LIKA

Možda Vas zanima