Dario Radošević novi direktor gospićke Usluge

Objavljeno: 04/11/2019

GOSPIĆ- “Vijest” koja po  Gospiću “bruji” već tjednima od prije par dana postala je i službena.  Naime odlukom Skupštine Društva Usluge d.o.o.   razriješen je  dužnosti  dosadašnji  direktor  Društva Milan  Devčić i imenovan novi  direktor trgovačkog Društva Usluga d.o.o. Dario Radošević, dipl.ing. građ. koji je stupio na dužnost 1. studenoga.

Dario Radošević osnovnu i srednju školu  završio je  u Gospiću te Građevinski fakultet u Rijeci gdje je  stekao zvanje diplomiranog inženjera građevinarstva. Pri Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja položio je stručni ispit za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva (stručni poslovi prostornog uređenja, poslovi sudionika u gradnji, poslovi ispitivanja i potvrđivanja  sukladnosti u graditeljstvu). U Komori inženjera građevinarstva upisan je kao ovlašteni inženjer građevinarstva i ovlašteni voditelj građenja. Bio je zaposlen u tvrci Nova Invest d.o.o. na radnom mjestu suradnika u projektiranju i nadzoru, u GPN Katarina d.o.o.  na radnom mjestu obavljanja inženjersko tehničkih poslova građevinske struke, u tvrtci Lukac d.o.o. na radnom mjestu inženjera gradilišta. Od listopada 2015. god. direktor je u tvrtci Consilium d.o.o. sa sjedištem u Gospiću, te od 2016. god. inženjer gradilišta u tvrtci Grič, obrt iz Otočca.

Članovi Skupštine Društva zahvalili su dosadašnjem direktoru Milanu Devčiću na uspješnom upravljanju društvom Usluga d.o.o. i ujedno čestitali novoizabranom direktoru Dariu Radoševiću.

Možda Vas zanima