Dodijeljene diplome polaznicima osposobljavanja u sklopu projekta Odškrinimo vrata zapošljavanju

Objavljeno: 06/09/2019

GOSPIĆ- Održana  je svečana dodjela diploma-verificiranih dokumenata koji se upisuju u radnu knjižicu  polaznicima osposobljavanja za jednostavne poslove vrtlarice-1 polaznica, vizažistice- 10 polaznica, rukovatelja kombiniranim građevinskim strojem-3 polaznika i rukovatelja rovokopačom- 2 polaznika  u sklopu  Projekta „Odškrinimo vrata zapošljavanju“.

Za navedeni projekt Gradu Gospiću odobrena su bespovratna sredstava u iznosu od 478.758,40 kuna iz Europskog socijalnog fonda u 100 % iznosu u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ na poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, a projekt se provodi u partnerstvu sa Pučkim otvorenim učilištem „Dr. Ante Starčević“ iz Gospića.

Diplome polaznicima dodijelile su zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, ispred Učilišta Virtus Josipa Pehar i ispred Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić.

Zamjenica gradonačelnika čestitala je svim polaznicima na diplomama i zaželjela im puno uspjeha u daljnjem radu i zapošljavanju odnosno samozapošljavanju. Također je istaknula da je  ponovno otvoren  Javni poziv za edukacije i osposobljavanja nezaposlenih osoba pripadnika marginaliziranih skupina u sklopu projekta “Odškrinimo vrata zapošljavanju” za poslove rukovatelja kombiniranim građevinskim strojem, poslove rukovatelja  rovokopačom i za jednostavne poslove u zanimanju vrtlar i ujedno pozvala sve nezaposlene osobe s područja Grada Gospića  koje ispunjavaju uvjete da se jave na Javni poziv.

Grad Gospić

Možda Vas zanima