KONAČNO: Nakon godina obećavanja (lažnih)popravka rupa, aktualna gradska vlast osigurati će normalnu vožnju Budačkom ulicom!!!

Objavljeno: 07/08/2018

GOSPIĆ- Potpisan je okvirni Sporazum za izgradnju kanalizacijskog sustava u Budačkoj ulici u Gradu Gospiću. Vrijednost Sporazuma je 5.850.286,38 kn. Sporazum su potpisali direktor Usluge d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju,  Milan Devčić i generalni direktor Vodotehnike d.d.,  Šimun Lušić. Osim Sporazuma za Budačku ulicu potpisan je u Ugovor o javnoj nabavi za izgradnju mjerno regulacijskog okna centar u iznosu od  986.668,86 kn.

Ovaj tekst pronašli smo na internetskoj stranici Grada Gospića. Priča je naravno puno šira, jer nakon godina iščekivanja i “tramakanja” po šahtovima Budačke ulice koji su inače obnavljani više puta, konačno bismo svi koji prolazimo ovom ulicom trebali imati “normalnu” ulicu za vožnju. Naime već se od ranije zna da će radovi kompletnog uređenja ove ulice,  koja je primjerice u ovo vrijeme, pogotovo vikendom prepuna automobila,  početi u rujnu ove godine i onda ćemo imati mogućnost normalnog prometovanja.

 

Grad Gospić/ Milan Tomašević

Možda Vas zanima