Pećinski park Grabovača ove sezone posjetilo 85% više domaćih gostiju nego lani

Objavljeno: 23/10/2020

PERUŠIĆ- Iako se zbog pandemije koronavirusa Pećinski park Grabovača za posjetitelje otvorio tek u svibnju, dva mjeseca kasnije nego inače, ove godine ima 85 posto više domaćih, individualnih gostiju u odnosu na prošlu godinu.

Rezultat je to sustavne prilagodbe Parka novim okolnostima, ali i novog načina upravljanja posjetiteljima te jačanju komunikacijskih aktivnosti, pogotovo na društvenim mrežama (web, facebook, instagram) te promocije putem IQM Lika Destination kanala i kanala promocije Turističke zajednice Općine Perušić.

Nakon što su otkazani organizirani dolasci vrtićkih, školskih te planinarskih skupina, Park se brzo prilagodio i orijentirao na obitelji s djecom te zaljubljenike u prirodu i aktivan stil života. Svi turistički sadržaji i atrakcije su na otvorenom, sadržaji za djecu su razvijeni (eko dječje igralište, Panov labirint, Učionica na otvorenom-malo jezero, Šumske orgulje, pješčanik za djecu i brojne igre). A sve navedeno, u kombinaciji sa špiljom Samograd i poučnim stazama se pokazalo kao pun pogodak. Velika pozornost se daje i izravnoj komunikaciji s posjetiteljima u kojoj posjetitelji ne samo da nauče nešto novo već su i najbolji kanal usmene promocije.

Pećinski park za posjetitelje je otvoren do kraja listopada, stoga Vas pozivamo da nas posjetite po 50% nižim cijenama od 25kn/osoba i uživate u jesenskoj čaroliji Grabovače!

Možda Vas zanima