Premijer Plenković posjetio izložbu Jesen u Lici!!!Nakon stranačkog sastanka rekao je da je Darko Milinović svojom greškom otišao iz HDZ-a

Objavljeno: 05/10/2018

GOSPIĆ- Premijer Vlade  i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković navratio je danas iz Zadra u Gospić. Kao predsjednik stranke održao je sastanak sa stranačkim kolegama. Pozdravio je činjenicu što se u stranku uključio veliki broj mladih i žena i izrazio očekivanje da će Marijan Kustić sa iskustvom, entuzijazmom i ljudima koje će okupiti oko sebe biti ujedinjujući akter i šef županijskog odbora koji će premostiti podjele i okupiti HDZ da na svim izborima stranka koja je u Lici tradicionalno jaka dođe na razinu pobjedničke stranke. Na naš upit koliko je novih članova ušlo u stranku Plenković je odgovorio da nije bilo novih podjela iskaznica,ali da je bilo tridesetak novih članova. Istakao  je da je Darko  Milinović svojom greškom izišao iz stranke i da neće komentirati njegovu izjavu da će se u HDZ vratiti jači nego ikada. Nije htio komentirati ni izjave gradonačelnika Karla Starčevića o pogrešnoj politici dijeljenja poticaja, kaže “neće komentirati nešto što nije čuo i da je bila rasprava na Saboru o toj temi“.

Inače na samoj izložbi Jesen u Lici koju je zajedno sa stranačkim kolegama,ali ne i sa predstavnicima lokalne vlasti,  posjetio prije HDZ-ova sastanka, Plenković je također mogao čuti pritužbe poljoprivrednih potrošača o poticanju poljoprivrede, jesu li te primjedbe došle do njega teško je reći. Isto kao što je teško nama novinarima i fotoreporterima doći do njega jer ga se ne smije fotografirati u košulji, dok jede, dok pije, tako  mu ni poljoprivrednici ne mogu dati poklone, svoje proizvode. Ipak, lijepo je da je prvi čovjek izvršne vlasti u državi posjetio ovu, za Ličane veliku i važnu izložbu.

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima