Zbog puknuća cijevi slab pritisak vode u Gospiću!

Objavljeno: 27/08/2017

GOSPIĆ- Zbog puknuća glavnog cjevovoda koji vodu u Gospić doprema iz Medka pritisak vode u Gospiću večeras je izrazito slab. Od direktora Usluge Milana Devčića doznajemo da se radi o puknuću glavnog cjevovoda iz Medka,  na dionici od Gospića prema Bilaju.Oko 19:30  došlo je do većih poremećaja u sustavu te  dio potrošača u Gospiću ili je  bez vode ili će imati otežanu vodoopskrbu.

Nakon lociranja oštećenja u tijeku je njegovo otklanjanje i normalizacija vodoopskrbe na navedenom području očekuje se tijekom narednih sati.

Molimo korisnike za strpljivost s obzirom da se radi o najvažnijem pravcu vodoopskrbe, a iz ostalih pravaca nije moguće osigurati redovno stanje zbog velike suše i pada izdašnosti izvorišta.

Radnici Usluge na terenu su i očekuje se brzi popravak, odnosno sanacija puknuća,a onda i normaliziranje opskrbe vodom. Eto osim suše koja je znatno smanjila “bogatstva” vode,no na sreću vodoopskrba je još uvijek stabilna, i ovakvi događaji radnicima Usluge zadaju posao i glavobolje,a nama potrošačima odmah zabrinutost i pitanje “što se do događa“.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima