Dea Grivičić imenovana povjerenicom HNS-a u Gospiću

Objavljeno: 23/12/2018

 

GOSPIĆ- Nema mira u ovoj 2018.godini na ličkoj političkoj sceni. Godina je počela velikim obratom u najmoćnijoj stranci u Lici, HDZ-u,a završava raspuštanjem gospićkog HNS-a. Iz Hrvatske narodne stranke- liberalni demokrati dobili smo priopćenje o tom raspuštanju koje prenosimo u cijelosti:

Na temelju prijedloga predsjednika Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati gosp. Ivana Vrdoljaka, sukladno članku 96. Statuta HNS-a, predsjedništvo HNS-a je temeljem članka 92. Statuta HNS-a donijelo odluku o raspuštanju predsjedništva podružnice HNS-a Gospić i imenovanju povjerenice.

            Predsjedništvo Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati donijelo je odluku da se za povjerenicu imenuje gđica. Dea Grivičić, struč. spec.oec., s ciljem organizacije i provedbe unutarstranačkih izbora.

  Rješenje o imenovanju za povjerenicu podružnice HNS-a Gospić, gđice. Dei Grivičić uručio je županijski predsjednik HNS-a gosp. Krunoslav Tomljanović, koji je naglasio kako od gđice. Dee Grivičić očekuje da što kvalitetnije u vremenskom periodu od šest mjeseci pripremi podružnicu HNS-a Gospić za unutarstranačke izbore. Gđici. Dei Grivičić zaželio je puno sreće i uspjeha u organizaciji provedbe unutarstranačkih izbora s obzirom da je i sam svjestan da posao neće biti lagan. Iskoristio je priliku da se zahvali dosadašnjem predsjedništvu i predsjedniku za sve ono što je dobro učinjeno u gradu Gospiću, kao i u županiji, ali isto tako smatra da je nedopustiva pogreška što HNS u gradu Gospiću nije izašao na prošle lokalne izbore te samim tim nema niti jednog gradskog vijećnika. Smatra da se je gđica. Dea Grivičić, koja je mlada i obrazovana žena, spremna uhvatiti rješavanja nagomilanih problema te isto tako spremna što prije pripremiti unutarstranačke izbore.

           Gđica. Dea Grivičić se zahvalila predsjedništvu i predsjedniku Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata kao i županijskom predsjedniku na ukazanom povjerenju te je naglasila da je i sama svjesna da je očekuje težak i mukotrpan posao, ali je spremna na predan rad za koji je uvjerena da će polučiti pozitivne rezultate. Kao prvi potez najavljuje temeljitu analizu članstva HNS-a podružnice Gospić za koje je uvjerena da ne odgovara stvarnom stanju. Isto tako najavljuje ugovaranje i opremanje stranačkih prostorija u što kraćem vremenskom roku. Koristi ovu prigodu da pozove sve one koji su spremni zajedno s njom i budućim novim vodstvom HNS-a Gospić da se priključe u kreiranju novih politika i ideja koje bi omogućili dodatno dodatnu kvalitetu života u gradu Gospiću. Isto tako gđica. Dea Grivičić se zahvaljuje dosadašnjem predsjedniku i predsjedništvu podružnice HNS-a Gospić te očekuje da će joj velika većina članova ponuditi svesrdnu pomoć u rješavanju nagomilanih problema.”

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima