Ivica Radošević: “pozivam Milinovića i Kolića da prestanu unositi razdor u članstvo HDZ-a”!!!

Objavljeno: 21/08/2018

Povjerenik GO HDZ-a Grada Gospića Ivica Radošević medijima je uputio priopćenje u kojemu reagira na članak “Slavlje u Milinovićevom i Kolićevom stožeru- dobili sto posto izaslanika” koji je objavljen na internet portalu Lika online 20.kolovoza. Priopćenje prenosimo u cijelosti 

GOSPIĆ- Kao povjerenik GO HDZ-a grada Gospića imam obvezu i odgovornost osporiti tvrdnje g. Kolića i g. Milinovića iznesene u navedenom članku da sam doživio debakl i da niti jedan od mojih kandidata za članove izvršnih odbora i izaslanika za gradsku izbornu skupštinu nije izabran.

Na održanim izbornim skupštinama izabrani su članovi izvršnih odbora Temeljnih organizacija i izaslanici na gradsku izbornu skupštinu koji su dobili najveću potporu unutar svojih Temeljnih organizacija. Ljudi koji su izabrani jesu članovi HDZ-a i ne treba ih nitko svojatati. Svi smo mi ovdje spomenuti članovi iste obitelji, a to je Hrvatska demokratska zajednica.

Još jednom molim i apeliram na g. Kolića i g. Milinovića da prestanu unositi razdor u članstvo  HDZ-a, da ne dijele ljude na ”naše” i ”njihove”.

Podsjetit ću da ovo Povjerenstvo od ožujka radi na demokratizaciji i zajedništvu i najveći uspjeh ovoga Povjerenstva jest više kandidata za određena tijela i dužnosti.

 Koristim priliku još jednom pozvati sve one članove koji još imaju vremena podnijeti kandidature za članove izvršnih odbora Temeljnih organizacija i izaslanike na gradsku izbornu skupštinu, neka to i učine slobodno i bez straha.

To je smjer budućnosti HDZ-a u gradu Gospiću i Ličko-senjskoj županiji.

S poštovanjem,

 

Povjerenik GO HDZ-a grada Gospića

Ivica Radošević

Možda Vas zanima