Kapović i Bandić u Lici

Objavljeno: 27/08/2016

KORENICA-Kristijan Kapović, nositelj liste Milan Bandić 365, jutro je proveo u Korenici gdje se s Milanom Bandićem, kandidatom za premijera Republike Hrvatske, pridružio građanima na jutarnjoj kavi u poznatom Hotelu ”Macola”. Domaćin ovog jutarnjeg druženja je bio poznati lički poduzetnik Željko Macola Orešković, inače i vlasnik hotela ”Macole” kao i puno poznatijeg restorana ”Macole” koji je dugi niz godina nezaobilazno stajalište putnika i turista.

Nakon jutarnje kave u Korenici, Kristijan Kapović prisustvovao je Svetoj misi povećenoj Danu hrvatskih mučenika u Udbini gdje se zajedno s Milanom Bandićem susreo sa tisućama vjernika koji su hodočastili ovo povijesno mjesto.

Nakon Svete mise, posvećene Danu hrvatskih mučenika, Milan Bandić i Kristijan Kapović, susreli su se s predstavnicima udruga hrvatskih branitelja koji su hodočastili svetište u Udbini.

Kristijan Kapović i Milan Bandić pri obilasku Like posjetili su i Gračac, gdje su se družili s građanima u poznatom ugostiteljskom objektu “Zagi” vlasnika Tome Delača.

FOTO I TEXT IX.izborna jedinica

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

 

Možda Vas zanima