Krah Milinovićeve autobus demokracije. U Zagreb otišlo malo ljudi, uglavnom zaposlenici županije, uhljebi i članovi njihovih obitelji!!!

Objavljeno: 29/08/2018

GOSPIĆ- Nešto iza 15 sati s autobusnog kolodvora u Gospiću krenula je skupina gospićkih HDZ-ovaca na nešto što nije ni prosvjed ni buna. Naravno, nije bilo hrabrosti za neki veliki puč protiv vodstva stranka, pa je odlazak u Zagreb mogao biti čak i stranački izlet. Ono što žalosti je činjenica da su većina ljudi na “izletu” bili zaposlenici županije. Skupilo se dakle 40-ak zaposlenika županije, još nešto potrčka Darka Milinovića i njihove obitelji i to je to. Naravno nisu s njima bili ni Milinović ni Kolić, iako njihove supruge jesu.

I tako put u Zagreb ostade veseli izlet. Vjerujemo da je nešto o turističkom smislu ovoga izleta naučila i direktorica gospićke turističke zajednice Maja Strilić koja se ovoga ljeta nije jadna mogla sjetiti niti jednog događaja kojim bi mogla upotpuniti turističku ponudu grada koji joj daje plaću,ali znala je sjesti u bus za Zagreb. Smiješno i tužno zar ne.

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima