Nastavljeno medijsko prepucavanje predsjednice Skupštine i župana. Marijanović poručila Milinoviću:”Vi ste ionako prošlost Like, ličke i hrvatske  politike, a nikako budućnost”.

Objavljeno: 13/12/2018

Poštovani,

Uredniče   i poštovani Župane Milinoviću šaljem reagiranje na  vaš odgovor objavljen na  internet portalu Lika-on line  13. prosinca 2018. (https://www.lika-online.com/milinovic-drago-mi-je-da-je-nada-marijanovic-priznala-da-je-lagala-eto-dokazala-je-da-je-ipak-moralna-i-postena-drago-mi-je-zbog-toga/).

Ipak sam se prevarila, Vi ne možete bolje, ali zato znate niže.

Komunikaciju s institucionalne razine mene kao Predsjednice skupštine i Vas kao Župana spustili ste na osobnu razinu s ciljem diskreditiranja mene kao osobe, kako to uobičajeno činite u obračunima s neistomišljenicima. Udarci ispod pojasa vaša su specijalnost.

Obzirom da je Vašu beskrupuloznost i razinu komunikacije upoznala cijela Hrvatska, ne vidim smisao u  daljnjem  dopisivanju s vama putem medija niti to želim.

Obećavam vam kao mlad čovjek da neću stati, Vi ste ionako prošlost Like, ličke i hrvatske  politike, a nikako budućnost.

 

Predsjednica Skupštine

Nada  Marijanović, mag.ing. silv.

FOTO: arhiva Lika-express

Možda Vas zanima