Nezavisna lista mladih Gospić u anketi pita građane žele li ili ne donošenje županijskog proračuna

Objavljeno: 08/06/2019

GOSPIĆ- Nezavisna lista mladih Gospić pokrenula je zanimljivu anketu na svom facebook profilu. Pročitajte o čemu se radi:

Već kad nitko nema hrabrosti obratiti se i pitati javnost Ličko-senjske županije što ono misli o trenutnom stanju o izglasavanju proračuna, pitati ćemo mi. Premda nemamo nikakve veze niti odgovornosti u donošenju proračuna, osjećamo ipak obavezu da pokušamo nešto napraviti jer ovaj cirkus koji se radi nije i nikako ne može biti dobar. Molimo Vas da date svoje realno i iskreno mišljenje. Naravno, svaki komentar je i više nego dobrodošao.

Rezultat ankete koja će trajati sat vremena prije iduće sjednice(četvrtak,13:00 h) poslati ćemo direktno predsjedniku Skupštine Marijanu Kustiću. TRAŽIMO POMOĆ SVIH !

S obzirom da svi već znaju o čemu se stvarno radi, postaviti ćemo pitanje sa dva odgovora na najbolji i najdirektniji mogući način:

ŽELITE LI DA SE DONESE PRORAČUN ZA 2019. U LIČKO-SENJSKOJ ŽUPANIJI ?

1. DA, želim da se izglasa proračun jer mi je dosta da naša čitava županija trpi zbog pojedinaca i njihovih međusobnih borbi. Briga me tko će biti predsjednik Skupštine, briga me tko je župan i tko će funkcionirati ili imati koaliciju sa bilo kim, želim samo da se ovo završi i da napokon krenemo dalje. Ne želim ići opet na izbore!

2. NE, želim rušenje proračuna i želim da župan Darko Milinović ne bude župan. Želim nove izbore i želim da Skupština ima vlast i oporbu. Ovako ništa nema smisla 

Možda Vas zanima